16+ C - inte ett blekaste moln i Paris | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

16+ C – inte ett blekaste moln i Paris

Hola chicasbonitas!! Hur mår ni? Själv har jag precis gått hem från skolan, min hals får för sig märkliga ting ibland. Inatt har den verkligen varit irriterad och jag har sovit jättedåligt. Har ganska ont nu, den är sådär tjock och det är obehagligt att svälja samt att det går lite till öronen också. Kicklas hela tiden så jag får rethosta, men min värdpappa är läkare dock ej hemma, men värdmamman visste vad jag skulle ha så nu är jag fullbordad med medicin 😀 haha. Flera stycken som har influensa i skolan.

Detta betyder ej att jag kan chilla för nejnej, vi har massor i skolan att göra så jag pluggar på men vilar emellanåt. I morgon kväll åker vi till Franska alperna med skolan för att åka skidor också. Suger att detta händer, förhoppningsvis går det veck snabbt som attan. Det är 16+ grader 18+ grader ute och jag hade sååååååå hellre velat sitta ute. Solen bara strålar och inte ett endaste moln syns på himlen. Och i helgen ska det det bli upp mot 20+ grader sedan bara hålla på och öka så veckorna frammåt. Härligt 🙂 eller vad säger ni?

Bild527

Alla som jobbar på Abercrombie&Fitch får en egen profil där det kommer står lite om äns intressen, namn osv. Det sitter jag och skriver just nu. Nu är det ca två månader om inte äns det, kvar tills den “Stora öppningen” här i Paris och jag tror att, även om lugnet ligger framme nu, så kommer stresset alldeles snart. Det vilar sig under den lugna ytan haha.

Filmtips: Vi har som sagt filmfestival här i Paris nu vilket innebär att det endast kostar 3 euro att gå på bio för alla, 3 euro fattar ni vad billigt det är? For oss svenskar är det riktigt billigt eftersom kronan är starkare än euron. Men i alla fall, jag såg filmen “Fighter” med min värdfamilj i söndags som jag glömde skriva innan i de andra inlägget, rekommenderar den verkligen, riktigt bra! Iväg till bion med er!

Har fått kommentarer också som ni vill att jag ska svara på, för mig funkar det inte att svara direkt på mitt kommentarsfält och även ifall jag gjorde det så får ni inte reda på det. Men efter jag åkt skidor får jag väll göra ett inlägg där jag svarar på era frågor!

Vi hörs i morgon babes, PUSS!

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alice Herbst

  SHIIT Jag kom på en sak nu ju! Jag och familjen ska till Paris i 4 dagar från 1 juni. Är ju världens tillfälle!! Låten heter C’est la revolution med dj antoine 🙂

 2. millis

  Det här blir nästa storsäljarbloggen, sprakande intressant och viss humor i 😉 Kan du inte lägga upp lite bilder från din skidresa?

 3. Amanda - svarar

  Hej Nicoline!
  Va gullig du är, tack! Ska försöka blogga lite mer nu när våren är på ingång. Vintern/hösten så är jag för det mesta mörkt klädd 🙂

  Kommer upp en nu 🙂
  Kram

Annons
stats