Abercrombie & Fitch Grand Opening 19/5-11 NU SMÄLLER DET! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Abercrombie & Fitch Grand Opening 19/5-11 NU SMÄLLER DET!

Precis kommit hem efter att ha druckit lite vin i varma Paris med min familj som flugit hit till Paris idag för att stanna till på måndag, då de ska se mig jobba som modell för Abercrombie & Fitch Grand Opening i Paris 😉 Och bara mysa, älskar er världens bästa familj!

Måste bara säga TACK ännu en gång till alla som röstat på mig i modelljakten 2011 genom att gilla min tävlingsanmälan på facebook, HELA 82 stycken har röstat på mig, om ni bara visste vad det betyder, värmer så gott!

REDAN NU ÄR FOLKET UPPRADADE PÅ CHAMPS ELYCÉES gata i Paris där Abercrombie & Fitch idag har sin premiär öppning av butiken. Media kommer att vara där och en kö på över flera kilometer kommer att äga rum 😉 Klockan 10.00 slår portarna upp! Mitt bland där inne i butiken kommer ni finna mig jobba som modell 😉 Jag ska jobba från 08.00-21.00, fattar ni vilken lång dag? Jag ska först jobba som dansare från 10.00-13.30 sedan i jeansavdelningen från 14.00-21.00. Men nu kör vi gärnet 😉

För er som har missat kan ni fortfarande gå in och läsa inlägget om mig på Hugo Rosas blogg som han gjorde och sidan finner ni här –> http://www.hugorosas.se/home/1-allmant/2155-blogg-tips.html#comments 🙂 

Ni kan även läsa om mig i en exklusiv intervju som chefredaktören Egoina på myshowroom gjorde angående mitt jobb som modell för A&F och mitt liv generellt. Det kan ni läsa här –> http://myshowroom.se/intervju-med-nicoline-arthursson/ 🙂

Ni är har ökat drastiskt i mina läsare på bloggen vilket är skitkul, hur jävla kul som helst (om det är tillåtet att säga så), runt 3000 besökare per timme, I LOVE YOU GUYS!!! Era kommentarer svämmar in och jag kan inte mer än att bara älska dem. Självklart svarar jag direkt tillbaks på dem men som jag sagt innan ska jag införa inlägg där jag svarar öppet på era kommentarer, Vad tycker ni? Skulle det vara något? 🙂 Dock har det också svämmat in med vänförfrågningar på facebook och jag kan tyvär inte acceptera där då det faktiskt är min lilla privata ägodel, men bloggen är all del till för ENDAST ER 😀 underabara läsare.

Har familj på besök och kommer jobba hela dagen i morgon så kommer inte kunna blogga då, därför skriver jag nu. Måste sova också så jag är på alerten. KOMMENTERA gärna om ni känner till märket Abercrombie & Fitch och vad ni tycker om det 🙂 kanske blir det en lycklig vinnare av mina läsare som kommer få en A&F Tischa 😉 Vem vet! 

IMG_3972Xprofil

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Åh jag bara älskar Abercrombie and Fitch!:)
  Har bara varit i köpenhamn än så länge men varje gång jag varit där vill jag direkt tillbaka!
  Ska kanske till new york i höst och då är det A&F som står allra först på tur av alla affärer, hur härligt som helst!
  Älskar deras kläder, har de på mig varje dag! De är såååå sköna! 🙂
  Väldigt avundsjuk på dig som fått jobb där, skulle dö för det!
  Hoppas du får det enormt roligt på “The grand opening” och lycka till!
  Kram 🙂

 2. Nikki

  Klart att man känner till A&F, haha fast har bara 3 saker från dom, det är ju kanska dyrt! :S
  Men måste bara säga att din blogg är grym! Har börjat att läsa den dagligen 🙂
  och ha det nice med familjen!

 3. Michaela

  Åh, vad härligt det låter! 😀 Lycka till idag/ikväll nu!!
  Angående frågan om Abercrombie & Fitchkläderna så kan jag säga att jag känner till märket och fick min första tröja för något år sen, världens skönaste tjocktröja faktiskt! snygg också, den är dock för liten nu 🙁 men det är snygga kläder med väldigt bra kvalité måste jag faktiskt erkänna! Priset har jag för mig är ganska högt? sen finns de inte i Sverige väl? annars hade jag gärna köpt en ny! Sen är det väl ett plus i kanten att man får en döläcker kille på påsen, hihi.. Önskar dig alla lycka i framtiden och hoppas du fortsätter med bloggandet!

 4. anniepiie

  Hur härligt som helst att få besök av familjen! 🙂 ha en underbar dag nu! 😀 Och lycka till med alla modelluppdrag! 😉 hihi Kramis

Annons
stats