Abercrombie & Fitch - senaste News om mitt jobb! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Abercrombie & Fitch – senaste News om mitt jobb!

Halloj i kojjan alla runt om i världen!! Jag är heeelt slut efter dagens jobb. Dansat på A&F (Abercrombie&Fitch) i fem timmar itan paus, kan säga att de ger bra work out. Idag var kön utan för A&F sjuuuukt lång, folk var helt ivriga och småtjejerna skrev av lycka när de tagit bild med “the shirtless guys”. Idag fick jag stå i det som vi kallar lite “super spotlight” efetsrom det lyser rakt på oss och det är den högsta våningen så alla kan se och vi slipper säga “Hey what’s going on” haha. Vanligtvis om jag dansar står jag vid ingången och då måste vi säga “Hey what’s going on” eller om jag är cameragirl då jag fotar alla vid ingågnen. Igår kväll när butiken stängde hade vi skitkul, alla modellerna samlades och vi tog massa bilder.

IMG_5426

Här har ni mig (nr.2) tillsammans med några utav mina snygga kollegor, gott va;)

Här är The Official movie of the Grand Opening Abercrombie & Fitch Paris VÄRLDENS BÄSTA JOBB!!

Se om ni kan hitta mig i videon.. 😉 Ni måste dock ha facebook, så kopiera denna sidan markerat i mörkblå färg!

 
http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy&ref=mb#!/video/video.php?v=10100130283248330&oid=25601085377&comments 

 N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats