Abercrombie & Fitch - The look | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Abercrombie & Fitch – The look

Hej hopps schopps i galopps från ett fuktigt Paris avlopp. Nej men det har precis regnat lite här i Paris så luften är fuktig och utanför sitter min värdbroder med vänner och spelar musik på terrassen. Många frågar mig om hur man ska se ut på Abercrombie samt Hollister och hur man ska bära sig åt på intervjuerna. Det jag gjorde var att kolla upp information om Abercrombie och vad märket står för. Jag var den ända på min intervju som visste att Abercrombie & Fitch kläderna står för “Casuall luxary” så det var en extra guldklimt det 😉 Vet inte så mycket om Hollister men det är ju runt samma sak så till era intervjuer måste ni vara OSMINKADE och fukta gärna huden med ansiktskräm så ni ser fräscha ut. Le mycket och se glada ut sedan kan jag bara säga var er själva och inget annat. Va inte nervösa för det finns inget att oroa sig över. 

Här här lite bilder på mig när jag är CameraGirl på Abercrombie & Fitch Paris tillsammans med min Shirtless Guy. Naturligt är det finaste och det är också konceptet för Abercrombie för när man jobbar så är inget smink överhuvudtaget tillåtet.

IMG_8350

IMG_8363

IMG_5640

IMG_5637

Nu ska jag sussa, som min vän Mathilda säger. Massor att fixa i morgon. Puss godnatt lovely readers!! 🙂

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    herre gud, jag har knappt sett dig sen vi gick i friidrotten, vilket var väl typ 2008/2009 eller nått?”/ men du har ju varit ganska busy verkar det som;) vilket underbart liv du lever! och grattis till modelljobbet!!:D att du hade den potentialen såg man ju för länge sen snygging;)

Annons
stats