Bikini Party - Roxy - beachvolleyball | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Bikini Party – Roxy – beachvolleyball

Hejsan alla svenskar, norrmän, danskar, fransmän ja alla olika läsare som jag har. Snart dags för mig att sjunga i kör om en timme, blir skönt att få släppa ut sig alla känslor, det är som är så skönt med att sjunga för jag går alltid lika glad därifrån.

Har köpt mig en ny bikini från Roxy som är utformad just för beachvolleyboll och surf. Jag surfar ju inte men däremot spelar jag beachvolleyboll och kommer spela en del i Båstad och Tylsösand, kommer även spela i Nestea Swedish beach tour 2011. Dock tycker jag det känns grymt töntigt att stå och fota mig själv i bikinin på rummet så jag kommer ta bilder på La Playan istället 😉

Bjuder på en bild!!

  IMG_5452

IMG_5438

(Det är trosans bakdel och ni kan se hur den är utformad, passformen är gjord så den sitter på plats och inte åker in i rumpn 😉

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats