Boom Boom watcha gonna do when the clubs go l.o.c.o | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Boom Boom watcha gonna do when the clubs go l.o.c.o

BONJOUR mes amies!! I morse har jag vart en sväng på skolan och fixat lite sen kom jag hem igen och gör just nu inget, planerar bara lite inför i morgon, lyssnar på Vamos a la playa och längtar till stranden och beachvolleyboll :D. Någon av er som spelar beachvolley? Dåligt väder här i Paris så jag hoppas det spricker upp till i morgon. Okej min rubrik skulle stå lite för Watcha gonna do, alltså vad ska du göra för att t.ex. bli upptäckt som en läsare vid namn Emma undrar. Först jättetack för den fina kommentaren, jag tror absout du kan söka som modell till Abercrombie men du får vänta några år då du måste vara 18. Sedan för att bli upptäckt handlar det mest om tur men rör dig runt stora kända ställen där de oftast står och tjuvkikar efter folk de vill ha. Självklart kan du påverka ditt egna “öde” eller vad man ska säga genom att själv skicka in bilder till dem och boka dig för intervju. Det handar också mycket om att ta sin framtid i sina egna händer, livet består mycket av det då det är du själv som påverkar din framtid så att gå och vänta kommer man ingen vart på.  

Här kommer en bild på när jag var med min goding Sofie på Club Bagatelle Paris 😉 Mitt älskade Paris!!

251643_2113446800974_1389801541_32531394_3688001_n

 Sofie längst ut till vänster sen jag och till höger två randoms.

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats