C'est la vie !?! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

C’est la vie !?!

Hej på er allesammens!!! Hur mås det?

Här i Paris har vi haft ett konstant blixtrande och åskande så hela staden lysts upp. Hörde att ni har det hemma i Sverige också. I söndags fick jag dansa vid ingången tillsammans med en kille som heter Leo. Vi hade skitkul och alla som kommer in i butiken börjar dansa med oss, unga som gamla. Vi dansade i hela fem timmar i streck utan vila och tre gånger fick jag springa ut för att små pojkar ville ta bild med mig(eftersom det inte är tillåtet att fota inne i butiken). Vi var ju på Club Palais i fredags och i lördags fick jag ett mega erbjudande. Kan inte säga för mycket men ägaren av klubben har ett sammarbete med tre utav de största modellagenturer som bedrivs i Paris och de för events och så vidare, där ville han ha med mig. Klart handlar det om mycket mer än så då en rätt så stor position utdelas men kan inte säga mer i dagsläget. 

247056_10150268078609314_653604313_8877533_2778934_n 

Jag längst ut till vänster 😉

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thilda Carlström

    Hejhej fina du! Hur mycket väger du och hur lång är du? Och jag har jättelänge undrat vad som menas med “Flagship exclusive” som det står på visa plagg på hemsidan? Och vilka A&F butiker är flagship butiker och vilka är vanliga? Älskar Abercrombie, och du har mitt dröm jobb! Din blogg är jättebra också 🙂

Annons
stats