Colors of the Wind - Pocahontas, du vet vem du är! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Colors of the Wind – Pocahontas, du vet vem du är!

Heey hallå, lägger ut lite bilder och text om min skidresa i morgon. Har så mycket plugg nu och har äntligen fått klart min sketchbook för Estetisk verksamhet. Hur mår ni?

Sitter och lyssnar på Disneylåtar, dem får en verkligen att känna kämparglöd i livet och veta vad betyder mest, en sån där speciell känsla. En stark lycka, är det inte underbart? Kanske låter barnsligt men Disney låtarna är sjukt bra. Sitter och lyssnar på Go the distance – Hercules, Circle of life – The lion king, Colors of the Wind – Pocahontas. Speciellt Berör Sången Colors of the wind – Pocahontas mig mycket eftersom jag kollade dem filmerna med en speciell person och det var verkligen mysigt. Texterna i låtarna har så fin mening. Fick tillomed höra att jag var som Pocahontas då, mys. En kul låt är Kiss the girl med – lilla sjöjungfrun.

Här är lite bilder på hur mitt omslag till min sketchbook kommer se ut, jag som målat det själv 🙂

IMG_3804 

IMG_3808

Vad tycks? 🙂

Nu ska jag plugga vidare svenska, i morgon ska NP-disposition lämnas in och jag ska kunna 30 främmande ord på Svenska samt har jag körläxa 😀 ja det är sånna ord man i princip aldrig använder men som är riktigt bra att kunna inför Högskoleprovet som äger rum nu första ronden för i år på lördag.

Ord: Våga vilja, även fast det är svårt och jobbigt ibland, och ta vara på det du älskar! 

Like a shooting star
I can go the distance
I will search the world
I will face its harms
I don’t care how far
I can go the distance
Till I find my hero’s welcome
Waiting in your arms…

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Trishbrat

  jag tror jag måste ha sätt dig någonstans, men det kanske också är för att du är sjukt lik olika hollywoodkändisar.. aja fin blogg 😉

 2. Simonethebabe

  hahah gillar dig bruden du är iskall! Din kille ska va jävligt glad som har en sån fin tjej på alla sätt o vis, som dig:)du målar vackert!

 3. Nora

  hade varit jättekul att få veta mer om ditt liv i Paris, håller med om låtarna, men blir så kärlekskrank av dem=))

 4. Anonym

  du verkar helt underbar, den alla vill ha! Pojkvännen måste va överlycklig över att ha dig:) du förtjänar det bästa, väldigt fint ritat!!

 5. frida

  jaa alla kommentarerna har ju redan sagt sitt, men åhhhh hade varit så häftigt att se dig på öppningen i Paris, kanske får se dig på tv istället:)

 6. missislindfors

  du verkar va en tjej man får kämpa hårt för, och i det med all rätt! Du är fantastisk, fortsätt blogga 🙂

 7. Carroolach

  du är bannefan ta med den snyggaste sötaste någonsin!! borde bli victoria secret modell tjejen 😉 kan inte va enkelt att vara din pojkvän..

 8. LarssonM

  vilken begåvning du är 🙂 finns det inget du inte är bra på? haha… mångmiljonär på allt e du!!

 9. anonym

  de riktiga storbloggarna, samt de bloggar som blir stora är inte dem som försöker fattar du väl ;)riktigt jävla nice blogg!! vi vill se mera mera mera mera…

 10. jules

  Varför är inte du med bland storbloggarna av sveriges topplista? din blogg ser skitproffsig ut ju 😛

 11. ticcisditaccis

  har läst din blogg nu några gånger och måste säga att du är väldigt duktig på att skriva :)men varför bloggar du på myshowroom?

 12. johannabengtssonSsödra

  du skriver verkligen jättebra! går du målarkurs och i så fall vilken? eller bara målar för skoj skull 🙂 disneylåtar kommer vi aldrig komma ifrån 😉 Kram!!

Annons
stats