De är Grabbarna Grus, de är Regionsmästare ;) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

De är Grabbarna Grus, de är Regionsmästare ;)

Tjofjöjtan babes! Hur mår ni idag denna eftermiddag? Jag mår superfint, solen strålar i Halmstad och det är varmt ute så idag blir det Beachvolley, gym och tennis på grusbanorna utomhus. Passa på nu de sista dagarna då man kan gå “lättklädd”. Hela denna helgen, från i fredags, har jag spenderat min tid vid Söndrumstennisklubb och hejat fram min bror och hans partner. Det har varit Hallandsmästerskapen och jag måste säga, så grymt fin tennis de spelar allihop, det är sån klass på tekniken och deras spel. I fredags spelade min bror först singelmatch och fick vinst. Sen var det den spännande herrdubbel finalen och det var längesedan jag var så nervös för någon annan och det var så sjukt spännande. Första set tog de hem, sedan förlorade de andra set och i tredje set låg de under men sen tog killarna grabbarna grus Fredrik och Melvin hem hela skiten och alla hoppade och jublade. Igår förlorade dock Fredrik i semifinalen men det är skitsamma, vinsten i herrdubbel var häftigast. Det var något utav den bästa tennisen jag sätt på länge, trots att de bara är 14år och jag är världens mest stoltaste storasyster. Så en hel helg ute i solen med massa tennis var skönt, roligt och avkopplande. Blev ingen utgång. Idag står det Beachvolley, gym och tennis på listan.

IMAG0735

Här har vi Hallandsmästarna i herrdubbel tennis 😀 Fredrik och Melvin!

IMAG0736

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats