Do you know that bad girls go to heaven ;) Club Palais Paris! A&F | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Do you know that bad girls go to heaven ;) Club Palais Paris! A&F

Hallouu bästa läsare.. 😀 Hur mås det idag ? Jag kan ju själv säga att jag dör haha. Vanligtvis om jag står och dansar i butiken (A&F) brukar jag få stå vid ingången och säga “Hey what’s going on” där man kan mera chilldansa men som jag skrev i tidigare inlägg finns det en “spotlight section” och där lyser ljuset rakt på en och man måste köra hårt hela tiden. Till mig frågade de om jag kunde dansa där igår och idag för det behövdes energi så där dansade jag hela dagen. Åkte sen hem åt kvällsmat, stack till Mathildas lägenhet (som också jobbar på Abercrombie och är svensk) där vi förfestade med cocosdrinkar, smarrigt värre dessutom farligt värre haha. Sedan drog vi till Club Palais som hade anordnat till oss som jobbar på Abercrombie, jag och Mathilda blev dock indragna på klubbens V.I.P section och drickan flödade på. Var ute faktiskt precis hela natten till morgonens gryning då vi sedan tog taxi hem och gick en bit sen fick jag sova ENDAST TRE TIMMAR innan det var dags att gå upp igen och åka till jobbet idag då jag har dansat hela dagen igen utan någon som helst paus med bara te i magen då jag inte mådde riktigt i morse för att få mig i något annat i magen om man säger så hehe.. Vilket freakin liv jag lever haha, vad hände liksom!! I morgon ska jag jobba igen och får antagligen dansa där igen, hade ju hellre varit camergirl men får se. Ikväll ska jag antagligen bara ta det lugnt, köpte fem liter dricka och har druckit upp nästan allt, var ju rätt törstig efter gårdagens/nattens/dagets pass haha. Kön till butiken är megaaaalång just nu för att det är långhelg.

Kan nog säga att sättet jag jobbar på Abercrombie har gett mig sideffekter. Jag är van vid att dansa nu och verkligen köra loss samt att säga “Hey what’s going on! Hi guys, Hey girls, thanks for coming” så när jag kommer ut från butiken går jag och säger “Hi, Hey” randomly till folk och i metron stod jag och dansade då min kompis frågade -vad håller du på med? haha. Men folk ler och ett skratt förlänger ju livet säger man;) Vi har 30 grader just nu så här kvällsdags i Paris vilket är enormt.. Det är rekord varmt och solen sken fortfarande för några minuters sen men nu blev det lite molnigare och det bullrade till. 

Här har ni en till bild på mig och mina kollegor på Abercrombie, alla modeller. Vad tycker ni? Kanske någon där ute som har en dröm att få jobba för dem och jag svarar gärna på alla era frågor om A&F 🙂 Mig ser ni som nr. 4 i mitten!!

252609_10150203870421828_604576827_7622253_7621500_n

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej! Nu har jag följt din blogg ett bra tag och nu kan jag inte hålla mig längre. En tjej från abercrombie kom fram till mig när jag satt och fikade här hemma, hon tyckte absolut att jag skulle skicka in en ansökan till dom (De öppnar en Hollister-butik i gallerian i Stockholm) så efter mycket om och men ska jag nu på gruppintervju nästa vecka. Vad ska jag tänka på? Ska jag ha en viss look för att göra ett ännu bättre intryck? Hjälp mig, jag är livrädd och jag vill verkligen ha det här jobbet. Tack på förhand! MVH Sandra

  2. emma

    du har verkligen abercrombie utseende!, du är så stört vacker 🙂 följer din blogg varenda dag & du är absolut en av mina förebilder.. största drömmen är att få bli modell för A&F tjejavdelning eftersom jag bara är 14.. sen förhoppningsvis när jag blir äldre stå i butiker som du! svara gärna på en kommentar på min blogg hur det enklaste sättet att bli upptäckt av dem är & hur det är osv och om jag kanske skulle kunna ha en möjlighet.. 🙂 skulle uppskattas ENORMT om du kunde svara på mina frågor på min blogg. kram!

Annons
stats