Everything around me makes me miss you | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Everything around me makes me miss you

Nu ett kvällsinlägg, ligger i min säng och kollar massa bilder på mig och min pojkvän. Inte långt kvar tills jag får träffa honom och JAG SAKNAR HONOM SÅ MYCKET att det inte går att beskriva!! Såg filmen “Dear John” idag också vilket fick mig att sakna han ännu mer. Här kommer då lite bilder från när min älskling var på besök här hos mig i Paris. Vi hade det hur mysigt som helst, åt super god mat, drack massa gott vin och levde livet ut. Saknar honom väldigt väldigt väldigt mycket, han är världens finaste för mig. Självklart visade jag runt alla olika kända ställen som Eiffeltornet, Triumphbågen, La Défense business centrum och lite annat. Har mycket mer kvar att visa men det gör vi när han kommer nästa gång:) Nu är det inte långt kvar heller tills jag ska hem till Sverige och då ska vi verkligen mysa! Nu börjar det bli riktiga vintertider också och något som är riktigt mysigt är att tända upp en varm brasa. Saknar dig jättemycket, finns ingen bättre än dig och du betyder allt för mig. I LOVE YOU <3

IMAG0322

Här är en bild vi tog på bron över till Eiffeltornet. Kärlek!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats