Finalen av Miss World Sweden! Idag har vi.. | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Finalen av Miss World Sweden! Idag har vi..

Tjena snyggingar! Mår ni bra? Jag mår skitbra, som ni kanske inte alla vet så är jag bland de 16 finalisterna i finalen av Miss World Sweden. Vi är just nu på Camp Miss World Sweden under tio dagars tid där vi drillas i fysik, koreografi, hälsa, kosthållning, makeup, styling, hårvård, massage, mediaträning, andningsövning, mikrofonteknik, posering, hållning, gångteknik, retorik, föreläsningar, och en fördjupning i vad man kan göra inom olika välgörenhetsprojekt. Skönhet med ett syfte. I torsdags anlände jag till Stockholm där vi senare tog oss ut för att promota i sponsortältet på Kändisgolfen Christos Masters Sveriges mest exklusiva golftävling som sedan fortsatte på Vip-festen Christos Masters på Café Opera där vi representerade Miss World Sweden. Otrolig dag/kväll fyllt med festligheter och Sverigeeltiens kändisar. Idag har vi kört Zumba pass följt av rörligfilminspelning, lärt oss att gå i klackar, tränat koreografi och fått fotmassage. Jag är helt slut nu kan jag säga så ska öva på min personliga presentation nu som jag ska spela in i morgon 🙂

Glöm INTE nu att rösta på mig i finalen av Miss World Sweden genom att klicka på länken och sedan på den 5e stjärnan – http://final.missworldsweden.org/bidrag/a799a76e-a295-4a1c-869d-e8a8817175a5 .

Kolla gärna in också det lilla mini-reportaget Myshowroom gjorde om mig för finalen av Miss World Sweden 2011 här – http://myshowroom.se/sara-bolay-nicoline-artursson-ar-kandidater-i-arets-miss-world-sweden/ . 

Bild framför en rosa limousin utan för Café Opera på kändis Vip-festen Christos Masters där vi representerade Miss World Sweden 2011 😀

Limousin

Det är jag som är nummer 7 från vänster 😉 Vad tycker ni? Bilden är lånad från www.missworldsweden.se

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. breakingnews

  UDDA NYHETER NÄR DOM ÄR SOM ROLIGASTE – I MIN SPLITTERNYA HUMORBLOGG
  – krig
  – våldtäkter
  – mord
  – misshandel
  – naturkatastrofer mm..
  ÄR NI INTE TRÖTTA PÅ ALLT NEGATIVT VI FÅR LÄSA PÅ AFTONBLADET.SE OCH ALLA ANDRA NYHETSKEDJOR?
  Jag är ialla fall trött på det så nu har jag startat en blogg med UDDA nyheter. Blir det inte roligare att läsa om:
  – 30 meters höga jesus
  – Mannen som hade sex med ett djur men blev anmäld för cykelstöld
  – En snodd cykel kom tillbaka 30 år senare?
  NU. ROLIGARE. BÄTTRE OCH ÄRLIGARE NYHETER!!!!!!
  http://www.breakingnews.myshowroom.se

 2. david

  Grattis till vinsten nicoline. du var en värdig vinnare. lycka till i london. hoppas vi får fortsätta följa din resa här på bloggen!

Annons
stats