Frågeställning, ni kan fråga mig precis vad ni vill! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Frågeställning, ni kan fråga mig precis vad ni vill!

Hejsan sweetie pies, jag har inte kunnat komma in på min blogg så inläggen om Roland Garros och öppningen av Abercrombie & Fitch kommer ikväll. Igår sjöng jag koncert med Svenska Skolan i Paris kör, min hals var redan krasslig innan dess så rösten spricker nog snart hehe. Nu ska jag iväg och jobba på Abercrombie, är seg i kroppen men det blir spännande när jag väl kommer dit.

Tänkte att vi kör en FRÅGESTÄLLNING till mig medans de andra inläggen ska komma ut ikväll. Då kommer också ett inlägg ut med era kommentarer som jag svarar på. Ni kan fråga mig precis vad som helst, så passa på nu!

Har redan fått lite frågor angående om tennistuneringen i Paris Roland Garros så jag kommer svara på de senaste kommentarerna också.

IMG_3939X-halv 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Phelicia

  Hur kom du in i modebranchen och hur kom det sig att du flytta från sverige, hur började allt egentligen? 🙂

  Bra blogg! du e jätte fin! 🙂

 2. Sabina

  Hej, först och främst så måste jag bara säga att du är otroligt vacker!! men det visste du nog redan 😀

  men jag undrar, vad är det för linje du går på i Paris? eller vad är det du pluggar iaf? och min andra fråga, hur fick du tanken och mod till att flytta till Paris i så ung ålder själv?

 3. Carolina

  Kan inte du berätta lite mer om AnF?
  Har du en pojkvän?
  Varför flyttade du till Paris?
  Jättebra blogg du har!!!

 4. emma

  Hur ser dina framtidsplaner ut ? 🙂
  Ska du flytta tillbaka till Sverige efter gymnasiet?

  Jätte bra blogg ! 🙂

 5. Phelicia

  Hur kom du in i mode branschen och när och varför ville du flytta till Paris?

  Du är otroligt vacker!
  GRYM BLOGG =)

Annons
stats