Gårdagens Ikea in Paris SVENSK MAT JA TACK! =) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Gårdagens Ikea in Paris SVENSK MAT JA TACK! =)

Tjabba, bonjour igen, jaaa tja! 

Igår var jag och Linnea på ikea i Paris för att juhandla. Först skulle vi ta oss dit, liteee krångligt eftersom det inte låg i våra zoner men HA på er från informationen på La défense, vi hittade minsann 😉 Inte alltid lätt att hitta här i Paris, men Gud gav oss förmågan till att prata så vi kan kommunicera så sådär jaa. 

IMG_3933 

Vi kom ju först o främst till Ikea för att äta SWEDISH FOOD haha, så vi gick till restuarangen och köpte köttbullar, grönsaker (vilket vi inte får mycket utav här) och massa annat gott. Det var hur mysigt som helst men många goa stunder och kopiöst gapskratt. Gratis påfyllning på drickan så vi drack Coca Cola som aldrig förr och startade raptävling, vem som rapade först. lyckades få en unge på glatt humör;)

IMG_3938

IMG_3944 

På Ikea köpte vi juleskum, Snapps, Julglögg, pepparkaksdeg som vi åt som den var för att det är så gott men vilket inte gav det bästa reslutatet till magen kanske haha. Linnea köpte även massa godis som choklad o annat. 

Vi var också och kollade runt bland massa saker på Ikea. Var bla och kollade på massa av gossedjur som man nog aldrig kommer ifrån riktigt..eller?

IMG_3947IMG_3953 

 

 

IMG_3953x 

Var runt o kollade på allt från inredning till hemmen, sängar, olika typer av rum, gossedjur såklart;) och kök!

IMG_3985 

IMG_3986 

Det var förvånatsvärt många fransmän som handlade i den svenska butiken, men soft!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats