Hello hello Baby - Roland Garros - Franska Öppna | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Hello hello Baby – Roland Garros – Franska Öppna

Hemma efter ännu en dag på Yves Roche där jag nu har min praktik i Paris i två veckor. Det ingår i Svenska Skolan i Paris att man ska jobba ute på marknaden här (men det gör jag redan?) 😉 hehe.. Tänkte berätta lite om Roland Garros som hålls här i Paris, vilket är en av världens största tennistuneringar. Den pågår just nu och för en och en halv vecka sedan när min familj var här var vi och kollade på kvalmatcherna och åttondelsmatcher. Vilken tennis alltså. Hela min familj är tennisfantaster då min mor varit elitspelare i Danmark med sponsorer som Fred Perry (vilket kanske var mer hippt då). Fransmännen är galna vad gäller tennis och när vi satt där på läktarna var det nästan rivaltävlingar mellan ena sidan och den andra. Kan bara säga har ni inte varit på en riktig tennismatch, DO IT! Särskilt i Paris.

Hur många av er har varit på Roland Garros och vad tyckte ni? Jag älskar det 😀

Ser att ni är många på bloggen, faktiskt väääldigt många men vart försvinner era kommentarer? Så grymt kul när ni säger vad ni tycker och i “frågeställningsinlägget” väntar jag med att svara till i morgon så kan vi skrapa in lite fler frågor. 

Här kommer bilder från Roland Garros 😀

IMG_5167

IMG_5242 

IMG_5252 

IMG_5204 

IMG_5254 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats