HEMMA!!!! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

HEMMA!!!!

Nu har jag äntligen kommit hem till kära Halmstad 😀 flygningen gick jättebra och vi hade det faktiskt grymt kul på flygplatsen, kommer lite filmer därifrån sedan. Landade cirka sådär 00.00 i Köpenhamn och körde sedan hem till destination Halmstad.

Bloggade inte igår, sorry guys, men var tvungen och landa lite först haa;) Träffade först Filippa sedan Sara också, och gick runt på stan o kollade lite. Träffade sen min underbara pojkvän, vi har myst massor och köpt god mat och lite smått i gott mys. Blir en ganska så lugn helg för mig tillsammans med mon trésor, fortfarande lite trött men det är så härligt att få komma hem. 

Ikväll ska vi baka 😀 kommer upp mer om det senare.

Här kommer bilder från hemresan slash lite filmer.. 

IMG_3747 

Min hemreseoutfit, classy and clean=)

IMG_3781 

Sjuk grej—>När vi skulle ta av oss jackorna och lägga ifrån oss våra väskor för att de skall kollas, så börja en som jobbade där säga att jag skulle ta på mig dessa skydden, eller det var vad jag trodde i alla fall. Jag tog på mig dem men då säger han att jag ska ta av skorna så fick ta av skyddet och sedan skorna (skyddet var bara till för så att mina strumpor inte skulle bli smuttsiga), där stod jag då utan skor som ett jävla fån. Var lite kul faktiskt, tyckte Linnea åtminstånde. 

IMG_3791 

Bild från när vi sitter i flygplanet..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats