I just love the way I'm colored | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

I just love the way I’m colored

Heeey alle snoops 😉 Idag har jag shoppat med Mathilda (Abercrombie-kollega), eftersom färgerna invaderat hela Paris kommer jag se ut som en FÄRGBOMB i morgon på Club Longshamps. Jag lägger ut bilder i morgon på min outfit så today is just a visit of the clothes (ser alltid bättre ut på kroppen, i alla fall på bild). 

Dessa skor köpte jag på Zara i Paris(såklart) och det är sommarens nya färgbomb som får alla att tappa hakorna 😉 Ett sommrigt tips! Vad tycks?

ny

IMG_8394

Orkade inte vara överflödig så jag köpte en enkel ring på H&M-Paris, enkel bra och billig 😉 OCH riktigt snygg till outfitten jag har i morgon.

Köpte en slags korallfärgad nagellack på Sephora (Paris), riktigt snygg och kommer passa PERFEKT genom att framhäva alla färger.

IMG_8398 

Detta är en huuuur jävla snygg kavaj/jacka som helst, den har fullt med glitter i sig och är höjdens festpunkt. Köpt från Zara ( Paris). Klänning är också från ZARA(Paris) och en ljuv sommarkväll är den som en sval skönhet som får alla att sukta efter den 😉

IMG_8399ny 

IMG_8400ny 

PEACE OUT FOR NOW ON 😉 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hejsan, skulle höra om du vill vara snäll och svara på några frågor som jag har. Det är nämligen så att jag och 2 andra tjejkompisar ska till paris snart och undrar om det är svårt att ta sig in på vip room och om det kostar något? och så undrar vi om man som 17åring kan komma in på krogen/nattklubb eftersom en av oss är det. och om det nu skulle vara omöjligt för oss att ta oss in på vip room finns det då några andra roliga ställen du skulle kunna rekomendera?
    tack på förhand, kram anna 🙂

  2. TUMMELISA

    NICCO, du kommer va galet snygg imorn!! Sitter i mitt fönster i solen nu, sååå underbart<3

Annons
stats