I morgon åker jag till Stockholm för att plåtas till MWS | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

I morgon åker jag till Stockholm för att plåtas till MWS

Heey allihopa!! Hur mår ni idag? Jag har haft en fantastisk dag på stranden, solat, slappat och spelat beachvolley. Är fortfarande förkyld men hoppas på att det blir bättre. Igår var vi ute på ett Lounge ställe i Halmstad som heter Zigges. Där var vi ett gäng som sedan blev fler och vi drog sen vidare till Cafeet. En lugn men kul kväll!

I MORGON händer något väldigt stort då jag kommer flyga till Stockholm för att fotograferas för Miss World Sweden. Jag är en av de 48 som gått vidare till delfinal 2 av alla som sökt i hela Sverige. Vi kommer alla att fotas och sedan är det ni som har makten i era händer igen och rösta 🙂

IMG_8600

IMG_8587

IMG_2593

Vad tycker ni om min nya blus? Köpt från BikBok.

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats