Idag åker jag till Köpenhamn för modelljakten 2011 | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Idag åker jag till Köpenhamn för modelljakten 2011

Godmorgon, jag har sovit i tre timmar i natt (men what the hell jag kan ju sova på planet !?!). Saken är den att alla mina väskor ska vara packade och klara för idag åker jag från Paris till Köpenhamn för att delta i finalen av modelljakten i Köpenhamn 2011 på fredag. Mamma står och väntar på mig sen vid flygplatsen och då drar vi till mormor och får massor av god DANSK MAT haha, ska bli jättemysigt. Som jag nämnt innan har jag släkt som bor i Danmark. På lördag går mitt plan tillbaks till Paris och då ska jag hämta mina andra väskor direkt när jag kommer till min värdfamilj och flytta till en annan lägenhet. Så mycket som händer nu, men SJUKT kul och jag ska bara vara tacksam för jag får leva mitt liv som jag gör till det fullaste.

Nu ska jag fortsätta packa klart och vimmsa runt i min trötthet 😉 nej ska fixa det kvickt, är lite orolig över min vikt av bagaget nu när jag åker men säkert ingen fara (hoppas jag).

IMG_5461liten

IMG_5461klippt

NOW I*M GONNA KICK SOME ASS 😉

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fredrik

    Väldigt inspirerande att läsa igenom 3 sidor av din blogg. Vill själv göra mycket mer än vad jag just nu gör av mitt liv och du är verkligen full av energi. Förstår varför du älskar Frankrike, det är verkligen speciellt där. Var själv på besök i södra France förra året och blev kär, en kärlek som nu är starkare än någonsin(lol). Fantastiskt land som jag vill stanna i en längre tid för att lära mig språket flytande samt suga in hela känslan.

    Kommer följa denna blogg i fortsättningen! tc

Annons
stats