Ikväll drar jag till Franska Alperna! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Ikväll drar jag till Franska Alperna!

IMG_3418

Hallå i mössan. Vilken dag, verbtest i franska på sådär tre och en halv sida (uppgifter på varje sida) blä hatar verb. Men fint väder har vi haft i alla fall haha, ja ja jag vet att jag tjatar lite om vädret här i Paris men hallå, det va ju 18,5+ grader idag 😀 Med klarblå himmel igen och solen stekte. Var väldigt varmt. På Svenska Skolan i Paris (som jag går på) har vi en klädkod som lyder att man inte får visa benen, alltså knäna och heller inte dekoltaget och axlarna. Så när det blir varmt här går vi och svettas ihjäl haha.  

Tycker så mycket om era kommentarer jag får föressten 🙂 vissa mer seriösa än andra men är alltid uppmuntrande. Fina läsare! 

Ikväll åker jag med skolan till Franska Alperna och ska åka skidor tills på söndag. Ska bli skönt att komma bort från plugget plus att jag lär bli brun 😀 Goggle-bränna, det ni.. Har ni åkt skidor någonstans i år?

Bilder från Hemsedal när jag var där under sportlovet med, Linn, linnea, pappa och min bror.

IMG_3204

IMG_3190

IMG_3250

IMG_3386

IMG_3393

IMG_3263 

Vill bara ge en hälsning till min familj, vänner och min älskade som jag älskar mest över allt på hela jorden.

Tack för ni finns i mitt liv ?

Ja vi hörs på söndag 🙂 Ha de nice tills dess. PUSS

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. El Padre

  Hallå Nicco!
  Lev livet medan Du är ung. Vi kollar dina fräsiga bilder. Blod är tjockare än vatten. Därför känner jag igen dina upplevelser genom
  mig själv. Kram farfars goding! Var rådd om dig!
  Pussinuss!

 2. Pernille

  Jag vet det är fel – men jag blir så avundsjuk 🙂 Alperna – sol – drinks …..men du är värd allt detta. Se upp dock solen är LIVSFARLIG – bränner du dig svullnar du upp så igen kommer att känna igen dig …..puuuuuussss

Annons
stats