I'm crazy but you like it, Today's Abercrombie & Fitch | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

I’m crazy but you like it, Today’s Abercrombie & Fitch

IMG_3127

Ice ice, ja det är precis vad som behövs vid en intervju. Idag var jag på möte med Abercrombie & Fitch i Paris igen, vi satt alla i en grupp på 10st, alla fick svara på frågor. Tyckte jag skötte mig riktigt bra men man vet aldrig, självklart hoppas jag på det bästa. De vill hur som helst använda mig som modell, jag vill styliste. Får se får se what happens. Bjuder på lite bilder från idag. Ska dra mig mot sängen snart och sova. That’s all for today:)

IMG_3130

IMG_3082

IMG_3134

IMG_3128

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daphne Haking

    Du passar verkligen som modell på A&F!
    SJälv jobbar jag bara som Impact på Gilly Hicks (Samma företag som A&F, men det visste du säkert redan)i London.
    Är det ett måste för dig att kunna prata franska?

Annons
stats