I'm on the right track baby I was born this way | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

I’m on the right track baby I was born this way

Godkväll. Har ni hört låten “Born this way” av Lady Gaga? Den är faktiskt helt ok, och visar många sätt att kämpa, eller tycka något är bra. Med rätt vilja klarar man allt.

I morgon är det dags för mig att träffa Abercrombie & Fitch i Paris igen. Blandade känslor som förra gången, känner mig riktigt taggad men kommer säkert bli lite nervös innan. Gör mig nu i ordning med att fixa naglar och sådära så att man ser välvårdad ut till i morgon. Lägger ut min outfit i morgon, har varit dåligt med det här.

Bloggen kommer göras om och med ny personbeskrivning samt att jag kommer även göra ett inlägg precis med en mer klar beskrivning om vem jag är och vad jag gör för nu har jag fått några kommentarer där folk frågar vad jag egentligen gör. Får ta tag i den fronten. 

I morgon ska jag kicka fett, önska mig lycka till 😉

Bild241 

Bild237 

Bild235

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats