Invigning i Paris av Abercrombie & Fitch | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Invigning i Paris av Abercrombie & Fitch

Då så här kommer inlägget om öppningen av butiken Abercrombie& Fitch i Paris. För att inte göra inlägget alldeles för långt, som jag sätt att jag gjort innan då det blir alldeles för mycket text så kör jag det kortfattat. Redan sen mycket tidigt på morgonen, torsdagen den 19/5(öppningsdagen) hade folk börjat köa till butiken och när klockan närmade sig 10.00 då butiken skulle öppna var köen flera km lång, förstår ni hur mycket folk haha. Jag var där klockan 08.00 på morgonen, alla modellerna gjordes klara och vi samlades på The Ground Floor. Där höll The HEAD Manager tal för oss och sedan skrek han ARE YOU READY TO DO THIS….. och alla ba skrek och känslan var något utav det häftigaste någonsin. Sedan tog vi alla gruppfoto, tror vi är runt 300 modeller kanske. Därefter ställde vi oss på våra positioner och insläppningen började och det strömmade in med folk. Det vi måste göra är att säga “Hey what’s going on” till varje person som kommer. Jag jobbade som dansare hela dagen, stylist assistent och i jeansbaren. Mina föräldrar kom också till öppningen och det var stort att få visa dem hur jag jobbar, enorm glädje. Det är inte tillåtet att fota inne i butiken och utanför står bara killarna i Shirtless (utan tröja) men folk frågar mig ofta om de får fota med mig så då får jag springa ut och fota sen in igen till min position. Inne i butiken springer the impackt members och sprayar oss med Abercrombies parfym, de har en marketing med att de sprayar alla sina kläder med parfymen. Den känner jag på mils avstånd kan jag ju säga. Invigningen av butiken i Paris är något jag aldrig komma glömma, det var makalöst stort.

IMG_4674 

IMG_4675 

IMG_4678 

IMG_4721 

Kommer lägga ut fler bilder med omgångar. Frågestunden låter jag vara så ni hinner ställa fler frågor 😉 glöm inte att läsa reportaget om mig med Egoina chefredaktören för myshowroom.se här –> http://myshowroom.se/intervju-med-nicoline-arthursson/ !

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats