Jag är i final i modelljakten 2011 i Köpenhamn :D | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Jag är i final i modelljakten 2011 i Köpenhamn :D

Tjena Bonjour mosets folk!! Hur nice är det inte nu med sommartider? Här är det sommarvärme och kan ju inte mer än att säga sommarn är som bäst i Paris! Jag har fått reda på en väldigt rolig nyhet och det är att jag …

JAG ÄR I FINALEN AV MODELLJAKTEN 2011 I KÖPENHAMN 😀

1300 sökte till tävlingen i Sverige och bara 20 gick till semifinalen och sedan 10 stycken till finalen. Fem tjejer och fem killar korades ut till finalen och jag gick hela vägen. Så på torsdag åker jag till Köpenhamn där mamma kommer hämta upp mig sen ska vi sova hos min släkt i Danmark/Köpenhamn. Jag är ju halv-dansk eftersom mamma är från Danmark men pappa från Sverige. Så jag har släkt både i Danmark och Sverige så vi sover nog och äter god dansk mat hos mormor 😉 Jag kan prata danska (uppväxt med det hela livet)också men var duktigare förr när jag var yngre men jag förstår det helt utantill. Mamma pratar också flytande svenska men hon snackar självklart danska ibland och då svarar jag på svenska. Haha lite kul.

På fredag är finaldagen och då ska jag rocka loss! Är faktiskt en kille från Halmstad (staden i Sverige där jag bor) som också gått till finalen vilket är lite kul. Jag stannar i Köpenhamn tills på lördag då mitt plan går tillbaks till Paris. Sen går jag modevisning nästa vecka på midsommarafton 😀 för märket Redskins

Vill tacka alla som röstatpå mig i modelljakten, ETT STORT TACK och massa kärlek och värme till er! Tackar min familj också som stöttar mig i vårt och torrt.

Ett fotografi jag gjorde i sommras med plåtning under två dagar.

nicco

Ta vara på era nära och kära!

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Grattis!:)

    Jag har en liten fråga, jag ska på en intervju för Hollister som ska öppnas i Stockholm, har du några tips inför den?:) Vore jättesnällt, tack!

  2. emmi

    åh vad häftigt, grattis! 😀

    – allvar, låter som paradiset! haha! Var ligger butiken och vad är de för saker som säljs? ;D

Annons
stats