Jag är i semifinal i modelljakten 2011! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Jag är i semifinal i modelljakten 2011!

Heeeeeeeeeeej mina underbara läsare, blev ett utdraget hej dära men glad känner mig idag, solen strålar i Paris och jag känner ett lyckorus i hela kroppen.. Någon mer där ute som gör det?  Skulle vilja veta vad som förgyller just ER dag? Alltid spännande att få höra andras upplevelser osv 🙂  Igår fick jag reda på en stor och glad nyhet.. ATT JAG NÄMLIGEN GÅTT TILL SEMIFINAL I MODELLJAKTEN 2011 😀 Jag blev så otroligt glad att jag studsa upp o ner. I modelljakten var det totaltsett 1300 delatagre, tjejer som killar, som sökte till tävlingen och ändast 20 deltagare gick vidare till semifinalen och igår fick jag reda på att jag är en av dem, känns nästan overkligt för det är så himla stort. 

Modelljakten

IMG_4611

IMG_4653

IMG_4622

IMG_4652X

Här har ni några exempel på naturliga bilder, vilket är helt utan smink! Så här måste jag bla. se ut på mitt jobb Abercrombie&Fitch!

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats