Nu behöver jag alla era röster jag kan få för att gå vidare till Sverigefinalen i MISS WORLD SWEDEN.. | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Nu behöver jag alla era röster jag kan få för att gå vidare till Sverigefinalen i MISS WORLD SWEDEN..

Tjenareee!! Myser i soffan med mamma och ser film. Det har tydligen regnat inatt men nu tittar solen fram och det är faktiskt riktigt varmt ute, precis som igår. Igår var en fantastisk dag/kväll med avslutnings After Beach i Tylösand.

Nu kommer något mycket viktigt. Jag var och fotades förra måndagen i Stockholm till Miss World Sweden då jag är en av de 48 deltagare som gått vidare till Delfinal 2. Nu behöver jag alla röster jag kan få med hjälp från alla er där ute för att bli en av de 16 som går vidare till Sverigefinalen. Jag ligger just nu på plats 24 och det hade varit så himla roligt om jag fick bli en av de 16.

Ni röstar genom att trycka på denna länken: http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/a799a76e-a295-4a1c-869d-e8a8817175a5. Sedan för att rösta måste ni trycka på stjärnorna, genom att trycka 5 stjärnor och slutligen trycka “tillåt”. Ni röstar inte genom att gilla nomineringen, gillar man bara nomineringen är det ett sätt för andra att se på facebook att jag är med i tävlingen vilket också är bra men för att RÖSTA måste ni klicka på stjärnorna i höger sida av länkens sida, på så sätt kan jag ta mig vidare i tävlingen. Så kom igen nu att rösta 😉 Alla röster är GULD VÄRDA och jag är så enormt tacksam för de som redan röstat men jag behöver så mycket mer för att bli en av de 16.

Här är lite bilder från min nominering i MISS WORLD SWEDEN 🙂

3da5fbde-0239-4926-8c74-f52d870fd465

9bdc7050-7e74-4689-a7dc-12316aa042b4

824e13ab-a60a-44c2-80c3-0560782eb237

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linneathielg

    Det är du klart värd, satte 5 stjärnor på dig. Lycka till nu och hör gä’rna av dig med en kommentar om du gick vidare när du vet det. 
     
    Kärlek / Linnea Thi Elg

Annons
stats