Jag i möte med Dior's make-up/designer-artist i Paris ;) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Jag i möte med Dior’s make-up/designer-artist i Paris ;)

Ohlalal som vi säger här i Parran(Paris) haha.

What’s going on?

Det är repliken för alla modeller som jobbar på Abercrombie&Fitch så när kunderna kommer säger vi “Hey what’s going on?”. Undra hur många gånger jag sagt det nu sammanlagt av allt jag jobbat. I MÅNDAGS VAR DET lönedags 😀 haha, gott mos det.

Så mycket jag har missat att skriva egentligen vad som händer dagligen i mitt liv men i helgen jobbade jag som Camergirl på Abercrombie vilket betyder att jag fotar alla de som vill med en manlig Abercrombiemodell som inte har någontröja (därav vältränad) och de får bilden efter. Är en sån kamera där bilderna kommer ut direkt dock stal jag lite av hans “fans” då de ville fota med mig istället och vi fick byta plats haha, så kul. I lördags kväll stack jag och min vän Sofie till Club Longchamps som är en utomhusklubb där vi mötte några från Abercrombie men där var vi bara typ två minuter sen stack vi vidare till Club Bagatelle som ligger några minuter ifrån. Där var det galet ös och folk stod på dj:baren och sprutade ut alkohol. Det är också en utomhusklubb, som vi körde totalt loss på;) Där träffade vi ägaren som tydligen är svensk? hur kul va inte det, jag ropar ut i musiken “är du svensk” och får ett svar att nej jag äger bara stället, kul annorlunda kväll. Jag träffade även en make-up/designer-artist som jobbar för Dior och HUR BALLT ÄR INTE DET? Han tog mitt namn och ville ta testfoton för ett kanske sammarbete längre fram. Kan avslöja att i sommar kommer det vara fullspäckat med äventyr, som ni kommer få ta del av.

nicco5

Glöm inte att ställa frågor till mig nu på “frågeställningsinlägget” då jag svarar på allt i morgon 🙂

 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats