Jeudi a Paris = c'est Party | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Jeudi a Paris = c’est Party

Hallojsan O’Boysan! Fyfan va dålig uppdatering från mig  måste jag säga men det som har varit är att jag jobbat i princip varje dag på Abercrombie & Fitch Paris, festat, jobbat, festat, ätit massor av fransk mat som vanligt, åkt runt i Paris o.sv. Har inte haft ork att blogga men jag får ta mig i kragen nu eftersom jag får så undert roliga kommentarer, så kul o se hur intresserade ni är, jag ska svara på era kommentarer men drar lite kort bara vad som händer 😉 I mitt liv alltså! haha. Att jobba som modell för Abercrombie & Fitch är en stor tillgång till allt, alla i Paris har extra respekt för oss (hatar o säga det men så är det, och faktiskt kul hehe). Vi kommer in gratis på alla klubbar, vi får även gå före alla – det är bara att visa upp sitt A&F kort. Förra veckan var det fashionweek Party på Club Palais där vi var V.I.P hela kvällen med massor av skumpa och cocktails. Vi körde även “Paris runt” vilket betyder att man kör olika klubbar hela kvällen. Hemma halv sju på morgonen, sova två timmar sedan dra till jobbet 😉 HEY WHAT*S GOING ON!

Kommer lite bilder här på mig och några utav mina kollegor från A&F Paris från Club Palais Fashionweek-Party 😀

260409_2237836864964_1219267130_32781140_2162812_n 

På bilden är det jag till vänster, sedan Mirandah och Hanna till höger!

268465_1770081660557_1494707972_1405663_4385510_n 

På denna bilden är det Mirandah till vänster, Farradj i mitten och jag till höger! Jag hade på mig en exklusiv klänning från Forever Unique och Boots från VEGABOND.

BISOUS N.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats