Kärlekens tunga - Behöver era röster! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Kärlekens tunga – Behöver era röster!

Tjeena all readers of mine!! Mår ni bra? Nu har det hänt mycket och så har jag verkligen inte tänkt på att blogga. Har bland annat haft besök från Oslo, det har varit Swedish Beach Open i Halmstad då jag hejat fram några som jag känner, en tjej som jag lärde känna några år sedan. Igår var jag på årets första kräftskiva/20-års fest vilket var mycket trevligt och mysigt. Har ni haft eller varit på kräftskiva än?

NU BEHÖVER JAG ALLA ERA RÖSTER TILL DELFINALEN AV MISS WORLD SWEDEN 2011

Nu är det bara 12 dagar kvar tills röstningen är över och de 16 med flest röster är de som går vidare till Sverigefinalen av Miss World Sweden 2011. Jag behöver alla röster jag kan få och det skulle betyda allt för mig om alla ni underbara läsare ville lägga en röst på mig. Det är hur enkelt som helst och det tar bara två klick sen är det klart. Ni röstar genom att trycka på den 5e stjärnan och säg gärna till alla era vänner och familjer att rösta på mig för jag behöver all stöd jag kan få.

Ni klickar på denna länken för att komma till mitt bidrag: http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/a799a76e-a295-4a1c-869d-e8a8817175a5  🙂

Här är lite bilder från hur jag såg ut på Swedish Beach Open tour 2011 i Halmstad!

bild

bildd

bildrt

 

bildX

Vad tycker ni om min outfit?

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats