Levi’s Curve ID | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Levi’s Curve ID

Hej alla läsare, har ju inte bloggat på ett tag nu men börjar som smått. Är så skönt att inte behöva blogga samtidigt som det är jättekul att få era kommentarer. Väldigt roligt att jag fått danska, tyska, engelska, franksa läsare också förutom de svenska, så himla roligt 🙂 Love you all!! Läste på tyras blogg, tyras.se, att de nya Levi’s Curve ID jeansmodellerna kommit och att det finns en tävling som hon har i sammarbete tillsammans med dem. En tävling man bara måste vara med i, har dock inga Levi’s jeans så eftersom jag skulle med Sofie och snurra runt i Paris stad hela dagen hoppades jag på att hitta en Levi’s butik. Hittade såklart en butik precis innan vi skulle hem.

Hittade två par jeans jag tyckte väldigt mycket om, det ena paret hade ett slags band där bak och var i modell slim/tight bright colour. Det andra paret tyckte jag mer om och det var de nya Levi’s Curve ID high waist modell slim/tight bright colour. Jag brukar kunna ha 26/32 i storlek men med mina långa ben kan det också bli olika ibland och de hade inte fått in 26/34 än så får vänta en vecka. I alla fall tog jag foton så jag kan vara med i tävlingen. Här kommer jeansen + jag..

Riktigt snygga 😉

IMG_3602

IMG_3604 IMG_3605

De sitter riktigt jävla snyggt över rumpan och benen, SMACK:

IMG_3605VB 

IMG_3605X

IMG_3607 

IMG_3607PÖ

Hade en riktigt go idag tillsammans med soffisen Sofie 😉 Jeansen var riktigt nice och fastän det var i modellen slim/tight satt dem hur skönt som helst. Ett riktigt kap. Brukar inte köpa Levi’s jeans men kommer ju börja nu. Kan verkligen rekommendera dem nya Curve ID. De får kroppens alla kurvor göra sin rättvisa. 

Foto: Sofie Järlid

Modell: Nicoline Artursson

Hoppas ni alla får en skön lördags kväll med mycket mys:) PUSS /N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. andreasage

  ohhh va vacker du är, jättefina jeans dessutom, köp dem köp dem, sitter jättefint på dig 🙂

  Pussss nicoline

 2. bellisjosefsson

  ohh bor du i Paris? Guva roligt, ska dit nästa år och vilken tur för mig att a&f har öppnat då:) jobbar du som modell där också eller studerar du bara? Letar just nu agenturer så skulle va tacksam för svar.

 3. sarabunnie

  Vilken kropp du har KVINNA haha, jeansens förtjänst 😉 nä men fan va snygga jeansen är och får väl hålla med ovanstående kommentar, DU ÄR FETT MEGA LIK MEGAN FOX!!!!!! En svensk eller snarare svensk-dansk? variation.

 4. emmie

  ojj jävlar shit du ser ut som Megan Fox förfan haha, shit va sjukt. Får väl också ta o skaffa sånna jeans, riktigt snygga. Häftigt att du är modell för Abercrombie and Fitch, älskar dem kläderna- riktigt fin blogg du har också.

 5. sunisup

  Ohjävlar du ser ut som värsta moviestar!!!!!! Diggar din blogg fett mycket, fetthett haha. Jävligt snygga jeans, lycka till i tävlingen hoppas du vinner.

  Kramisar majjaaa

 6. stockisbruden

  ohlalalala… vill också ha dem, har också långa ben och har jättesvårt att hitta jeans som passar ibland. Ska verkligen gå in och prova levi’s nya ID. Tack för inlägget och lycka till i tävlingen, du är sjukt snygg 😉

 7. LinaS

  Dem jeansen satt verkligen som ett smack, så fin du är nicoline och måste säga att jag bara älskar din blogg, äntligen något nytt i bloggvardagen;)

  Kram från Liniiis

Annons
stats