Miss World Sweden 2011 - en vecka kvar så RÖSTA RÖSTA :) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Miss World Sweden 2011 – en vecka kvar så RÖSTA RÖSTA :)

Tjabbatjena bästa läsare!! Nu har ni stigit som läsare ännu mer på bloggen vilket är hur kul som helst 🙂 Men kommentera gärna också, jättekul att få höra vad ni tycker och om det är något ni undrar över. Idag har jag bara varit inne i stan med två kompisar, köpt saker till skolan som börjar i morgon (jippie) -NOT. Men det är sista året på gymnasiet nu så är bara att köra gärnet och jag tror det kommer bli ett fartfyllt och spännande år 😀

Nu till MISS WORLD SWEDEN 2011

Nu är det bara en vecka kvar tills röstningen är klar för de 16 finalister som ska få delta i Sverigefinalen som hålls på Grand Hotell i Stockholm. Tjejer från hela Sverige hade sökt till tävlingen, av alla dessa skulle 48 tas ut till delfinalen. Jag blev en utav dessa 48 och fick chansen till att åka till Stockholm och fotograferas för delfinalen. De 16 tjejer med flest röster går alltså vidare till Sverigefinalen som sedan direktsänds och just nu ligger jag på plats 12 men målet är att komma upp på plats 9. Jag vill tacka alla ett STORT TACK som har röstat på mig hittils men jag ber er resten att säga till alla era vänner, familjer att rösta på mig för att jag ska kunna lyckas ta mig till plats 9. Det är nu det gäller, slutspurten att ge gärnet, jag behöver verkligen alla röster jag kan få och jag är så tacksam för alla er som röstar, betyder mycket!

För att RÖSTA trycker ni på den 5e STJÄRNAN och trycker på denna länk: http://deltavling.missworldsweden.org/bidrag/a799a76e-a295-4a1c-869d-e8a8817175a5 .

sam_1469_161943547

Detta är en bild från när jag var i Stockholm och fotograferades för Miss World Sweden 2011. Det är jag längst till vänster, Denise i mitten och Saranda till höger. Bilden är lånad från http://deddenisen.blogg.se/.

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mikaela

  Hej,
  jag behöver komma i kontakt med dig men hittar inte din mejladress någonstans, vill du mejla mig på bifogade adressen.
  MVh
  Mikaela

 2. Lovisa

  Du är riktigt söt ska du veta! 
  Verkligen avgudar ditt utseende.
  Kul att du fått chansen att jobba på A&F. Jag är ett stort fan av den affären. Riktigt älskar den!
  Skulle så gärna vela jobba där när jag blir äldre..… Hur gör man ? 
  Kram!!

Annons
stats