Miss World Sweden 2011 | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Miss World Sweden 2011

Hejsan, kör ett snabbinlägg hära. Pluggar just nu så hinner bara göra ett kort. Hur mår ni idag? Jag är lite halvkrasslig men det har ingen betydelse för detta blir sista veckan av plugg och jag måste köra gärnet vill säga. På torsdag kommer inlägg om invigningen av butiken Abercrombie & Fitch i Paris som jag jobbar modell för och även när jag var på Roland Garros och såg världseliten spela tennis.

Tack än en gång för alla 91 stycken som röstat på mig i modelljakten 2011! Ni förstår inte hur glad jag blir men det är ENORMT. Ni vet att ni fortfarande kan gå in och rösta på mig genom att gilla mig här på denna sidan -> http://modelljakten2011.se/Deltagere+-+Kvinder/show.htm?modelid=1024 . 

NU är jag även med och tävlar om Miss World Sweden 🙂 och det skulle vara hur kul som helst ifall alla som röstat på mig i modelljakten nu röstade på mig i detta också. Jag tror jag skulle kunna tillföra lite nytt tänkande bland många runt om i Sverige och utanför, särkillt bland ungdomar där många idag har lite utav tappat suget alltså vad de ska göra med sina liv. NI KAN RÖSTA PÅ MIG genom att trycka på sidan här -> http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/a799a76e-a295-4a1c-869d-e8a8817175a5 OCH sedan klicka på stjärnorna för att ge en röst och gilla mig på facebook. 

Vad tycker ni.. skulle jag passa som Miss World Sweden? 🙂 

andra

 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenlen

    Nej tror inte de men kan hört talas om de.
    Va spännande har du bott där länge? Aldrig vart i Frankrike men skulle gärna vilja någongång.

  2. Jenlen

    Tack detsamma! Nej har en mer vardagsblogg skriver om allt möjligt skönhet,resor osv.dudå? Hoppas de går bra för dig önskar dig all lycka till föresten!

Annons
stats