Mitt Ljuva Halmstad och A&F - dröm blir sann :D | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Mitt Ljuva Halmstad och A&F – dröm blir sann :D

Åhhhhhhhhh jag kommer aldrig komma ifrån mitt ljuva Halmstad, solen bara skiner ute och man känner hur våren är påväg hit. Kom hem igår till Sverige från Paris och jag gottar mig rejält kan jag säga! Så skönt att få sova i sin egen säng och få umgås med min familj och djur. 

Idag ringde de mig från Abercrombie & Fitch och berättade att jag kommer va modell för dem när butiken öppnar i maj i Paris 😀 Skrek nästan av lycka, äntligen lönar sig mitt hårda arbete och strävan på mål i livet. A&F har ett koncept på att istället för att ha butiksbiträden har de modeller. För er som inte vet vad det är gör dem kläder till både tjejer och killar kallat “Casual Luxary” och är ett av världens mest ledande märke.  

Bild416

Bild418

Bild421

Ah jag älskar att vara hemma 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maggan

  Det beror på vem Mikaela, menar du Mikaela Tham? Før jag och hon ær vældigt goda vænner 🙂
  Hoppas du njuter av Halmstad 🙂
  Kram

 2. Sunshinemisa

  Wow grattis niccolicious delicious haha, när öppnar det? Kanske får ta o flyga ner till Parisestaden då 😉

 3. ninaaparis

  Grattis, blir spännande att få läsa dina uppdrag senare när ni kommer igång med a&f! när öppnar det?

 4. maddeLondon

  A&F????????????? ohhh grattis.. det är jättestort ju, vi har en sån butik här i london också 🙂 diggar det fett mycket.

  // Madde

 5. SofiaMankell

  Grattis hörru, blogga mer så vi får reda på vad som händer inför öppningen i paris! Kram

Annons
stats