Modellportfolio + hur man fixar hårvolym | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Modellportfolio + hur man fixar hårvolym

Hejhej hallå, sitter här i soffan hos min värdfamilj, som idag inte är hemma men dottern är, och dricker te. Planerar min dag, ska gå till en butik senare för att få mina modellbilder utskrivna som jag behöver till mitt möte med Abercrombie & Fitch på måndag. Känner mig helt sliten, tänk att saker som bara är verbala kan göra att man känner sig utmattad. Ska ta en dush, göra mig i ordning, läsa lite, välja ut mina bilder. 

10641252-abercrombie-and-fitch

Har gjort ett kort inlägg förr hur man gör för att få volym i håret, tänkte säga det igen eftersom fler och fler frågar hur jag kan få sån volym. Volymen kan bero lite på vilket slaggs hår man har, jag har väldigt tjockt hår så för mig räcker det med att lyfta lite hår och spraya underifrån så kommer det volym. Men för att få volym generellt, gällande alla hårtyper, skakar man huvudet upp o ner tar tag i håret och lyfter upp samtidigt som man sprayar, då har man skapat volym underifrån. Det fungerar mycket bra om man har uppklippt hår. Sedan kastar man upp huvudet igen, tar hår och samtidigt som man trycker upp det lite med handen sprayar man. Jag kommer göra en kommande video om detta, vilket då gör att det blir enklare för er och förstå vad jag menar med att trycka upp håret. 

Här kommer lite bilder från mitt äldre inlägg.

Bild310

Bild311 

Bild312

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats