New GANT shoes collection - I love the way you make me walk | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

New GANT shoes collection – I love the way you make me walk

Heejhallå tjenixen 😉 Hur mår ni på denna underbara dag? Jag mår alldeles utmärkt. Fjärde dagen i tredje ring på skolan, marknadsföring och rättskunskap undervisades igår och idag naturkunskap samt filosofi och nu chillar jag bara ute i solen. Så spänd inför i morgon för då får jag veta…… I alla fall så är det hur varmt som helst ute och solen skiner underbart, tänk va sol kan göra en på glatt humör 😀

Jag har vart i viften och köpt mig ett par GANT skor för höstkollektionen 2011/2012. Dem är såå jäkla snygga om jag får säga det själv, min nya love 😉 De är i mocha med en fräck “häststil” i brun färg. Passar perfekt över jeansen, till lösa byxor, shorts och till en snygg klänning. MMM LOVE THEM! 2300kr kostade dem vilket är ganska dyrt men det var dem så värda. De finns dessutom bara i några exemplar i hela Sverige, precis som en polotröja jag köpte därifrån som också bara fanns i ett ex antal exemplar. Detta är köpt i GANT Store i Halmstad.

Vad tycker ni?

IMG_9024

IMG_9025

IMG_9027

IMG_9028

IMG_9029

IMG_9030

IMG_9031

Igår sprang jag 6 km med mamma och hunden, nu bär det ut på träning igen 😉

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats