Ni har sommarlov där hemma!?! - det virvlar av Abercrombie svenskar :D | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Ni har sommarlov där hemma!?! – det virvlar av Abercrombie svenskar :D

Hey there you guys!! Jaa då hör man hur alla där hemma från min gamla klass har sommarlov, feeeting nice men inte för oss här i Paris 🙁 slutar den 17e nästa vecka fast vi har o andra sidan PARIS så ska inte klaga… påminner mig om “Vi kommer altid att ha ParisKänner ni igen det? Igår vad det en som skickade meddelande till mig och tydigen har vi gått i truppgymnastik tillsammans, jag tränade det när jag var yngre i 8,5 år i en förening som heter Halmstad Frigymnaster – HFG. Hon jobbar på Abercrombie i köpenhamn plus att en annan svensk tjej kommenterade igår att hon jobbar på Abercrombie i Milano, killen jag har på bild från det inlägget var här i Paris och jobbade under öppningen. Men visst är det kul 😀 GO GO SWEDES ! Världen kan vara stor men i gemenskapen är den liten. 

Bilder på mig och min äskade Linnea som jag just nu skypar med. Lustigkurrar nr.1 och nr.2 😉

Bild553 

Bild549 

Bild554 

Bild596 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats