Nu svarar jag på era frågor från frågeställningen! :) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Nu svarar jag på era frågor från frågeställningen! :)

svar på era frågor

Svar: Hej Phelicia, först tack för att du gillar min blogg:) Jag var 14 år när det hela började, fick testa provbilder. Sedan när jag var runt 16 tror jag så gick jag in i en butik i Halmstad och skulle shoppa då de letade modeller till deras kampanjer. När jag skulle betala bad hon mig att anmäla mig sedan ringde de mig och den fotografen som fotade gav mig jobb sen startade det hela. Jag hade först bestämt att jag skulle till London men så kände jag att engelska kan jag redan väldigt bra. Jag bestämde mig därför att åka till Paris därför att jag vill uppleva samhällsskildringarna och den spännande kultur. Paris är något utav dte bästa jag gjort i hela mitt liv. Hoppas detta var svar på din fråga:) Du får gäärna fråga mer igen. 

svar på era frågor 2Svar:  Tack så jättemycket!:) Det har jag ingen aning om men mina framtidsplaner är att jag ska driva mitt eget företag, jag vill alltså äga en egen fransk restuarang/nattklubb 🙂 Först ska jag gå ut gymnasiet med fina betyg;) Sedan är jag ganska spontan och känner att det som händer det händer men självklart är det DU som påverkar dina handlingar samt situationer. Jag hamnade ju inte där jag är idag av ingenting. 

svar på era frågor 3

Svar till Carolina: A&F såkallat Abercrombie & Fitch är ett världsledande märke. De finns i hela världen och butiken är som ett enda stort disco, de sprayar sin parfym på kläderan och har modeller som jobbar i butiken. Läs artikeln om mig som myshowrooms chefredaktör egoina gjorde här–>http://myshowroom.se/intervju-med-nicoline-arthursson/. Jag har ingen pojkvän nu då det tog slut förra veckan av olika skäl och anledningar. 

Svar till “Någon”: Jag är född 93 ja! Video ska vi nog kunna ta och fixa.

Svar till “:)”: tack så mycket! Snyggaste vet jag inte riktigt, finns många snygga men Ashton Kutcher är ju ganska fräsch haha. 

Svar till Johanna: Vi träffades för första gången när vi va ute i Halmstad, det var då jag träffade han som person först. Sedan åkte han tillbaks till Norge och pratade, därefter kom han hem och vi åkte ut på bilturer och träffades mer och mer. Vi är dock ej tillsammans nu längre. 

svar på era frågor 4

Svar till Sabina: Tack så mycket Sabina, värmer 🙂 Jag studerar Samhäll/ekonomi på Svenska Skolan i Paris och jag har alltid gått min egna väg i livet och jag fick en sådan stark känsla av drivkraft att jag ville detta. Jag vill utforska nya saker i världen samt mig själv och varför inte då i Paris 😉

Svar till Phelicia: Hej Phelicia kanske var du som krev ovan också? haha. Hur som helst är svaret där. Sedan kn du också gärna läsa artikeln om mig som myshowrooms chefredaktör Egoina skrev.

Hoppas ni alla fick svar på Era frågor. 🙂

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats