Paris by night - superkul men inget o leka med | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Paris by night – superkul men inget o leka med

Vilken kväll, haft det supertrevligt först var vi på en förfest vi tjejgänget vilket var ganska nice. Sen drog vi runt i staden. Våren och sommaren är verkligen på väg till Paris nu. Vi hade 17 grader igår och sommarkänslan på kvällarna är så härlig just nu. När jag sa hejdå till tjejorna hade jag tre minuter kvar att gå hem men så händer lite utav det som inte ska hända. Kom en bil som körde in till kanten där jag gick fullt med killar i som frågade efter 2euro, vilket är så korkat, jag fortsätter gå och de kör runt bilar och in till kanten längre fram. Då är en killen på väg ut och ropar massa saker till mig och jag vänder mig springer tvärs över gata och bakåt, då kör de iväg. Träffa fyra tjejer sen som följde mig de två sista minutrarna hem. Helt sjukt att man inte äns kan gå själv i en storstad för tre minuter bara, dessutom bor jag i ett lugnt kvarter. Jag klarade mig fint i alla fall.

Nu ska jag sova, så himla trött att jag snart inte vet vad jag gör haha kroppen går i koma.

Vi hörs imorgon dudes!

Godnatt och kram

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats