Paus from Abercrombie&Fitch Paris - Back home to Sweden | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Paus from Abercrombie&Fitch Paris – Back home to Sweden

Heey saluuut Babes, har en liten hemlighet att berätta för er. I söndags åkte jag hem till Halmstad från Paris. Jag kommer gå mitt sista år hemma på gymnasiet och ta studenten här. Jag har nu varit i Paris ett år och jag kan säga FY FAN VA SJUKT ROLIGT jag har haft det. Jag kommer åka tillbaks så fort som möjligt. Jag har ätit på de finaste restuarangerna, festat på Paris största nattklubbar och upplevt det många skulle drömma om. Jag har fått fantastiska nya vänner och fick ett jobb som modell på Abercrombie & Fitch Paris. Jag kommer nu ta paus från A&F i Paris men jag har fått jobb på Abercrombie i Köpenhamn också så jag kommer antagligen åka dit och jobba som CameraGirl lite då och då 😉 

När jag kom till flyplatsen Kastrup i Köpenhamn i söndags stod mamma + vänner och viftade med flaggorna. När jag kom till Sverige, Halmstad hade de fixat överraskning så min älskade Clara var där och pappa hade förberett mat och Champagne. Blev först visning av alla Abercrombie bilderna sedan dracks det. Gör ett inlägg sedan där jag berättar om min första kväll hemma!

DSC00738 

DSC00744ny 

PARIS I’LL BE FOREVER YOURS !

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats