Solig varm söndagsmorgon i Paris | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Solig varm söndagsmorgon i Paris

Bild476

Mmmmm idag vaknade jag som ett utvilat troll:) Bor i en stor lägenhet väldigt centralt i Paris, och grannarna under oss spelar alltid piano sådär på helgmornarna som jag vaknar till. Är som en franskfilm alltihopa, lite mysigt. Tittar ut genom det öppna fönstret och hör hur de andra grannarna med öpnna fönster äter frukost. Har själv ätit mig en rejäl frukost och ska sätta igång och börja plugga, vet inte om jag hinner följa med mina värdföräldrar på bio men det hade kanske varit lite skoj. Sist vi va på bio förra veckan med skolan skulle jag köpa popcorn och gissa vad jag fick… ja inte var det salta utan sockrade popcorn HAHA. Kommer jag aldrig köpa igen. 

Bild479

Solen skiner och det är hur gott väder som helst idag i Paris, riktigt varmt är det också. Får gå ut och sola en stund sen, sköööönt x) Min värdmamma håller på och bakar nu så det stormar i hela köket. 

Bild485 IMG_3617

IMG_3616

Bild493 Bild498

Nä nu är det dags att komma vidare.

Puss 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pariisbrudarna

    skaffa ny header darling med ditt bruna vackra hår;)och vad händer med profilinformationen?? haha, 17 är ju passé..

  2. annasjöströmH

    Gud va häftigt att bo i Paris, kan du inte ha frågestund? och svara på alla dina kommentarer så vi får svar:)

  3. marissaa

    Vad heter din hårfärg eller är den naturell?? Sjukt va den e snygg, vill också ha den. Min är mörkare, har du något tips på hur jag skulle kunna göra för att få samma?

Annons
stats