Somebody or Nobody - Projekt Jesper Petersson foto Halmstad | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Somebody or Nobody – Projekt Jesper Petersson foto Halmstad

Bonjoooouur tout le monde 😀

Helgen har varit inte mer än milt sagt skön, härligt och gott. Var på teater igårkväll med skolan “How to become a parisian in one hour”, haha vad jag skrattade, dog nästan av skratt.

Har fått värsta rushet nu, vill lyckas med allt… OCH jag tror bara man tror på sig själv och det viktigaste av allt VILL, så går allting. Man vet aldrig föräns man prövat, och vill man något lyckas man alltid, med tålamod.

Nu har jag fått bilderna av Pamela Hannè, “Somebody or Nobody” som de kallas av fotograf Jesper Petersson i Halmstad. Pamela har sminkat mig ett flertal gånger och är riktigt duktig, det är bla. hon som sminkat mig för Gestuz fotograferingen, reklamen för niccobutiken i Halmstad, samt även fixat denna speciella frisyr till bilderna. Det är till en vernissage som Jesper håller. Tycker ni absolut ska kolla på hans konstutställningar, bilderna är sjukt balla. Fotostudion i Halmstad där jag fotats några gånger hänger en del coola bilder lite varstans. Bilderna på mig visar inte hur jag ser ut på riktigt men syftet visar att man ska kunna respektera varandra oavsätt hur man ser ut och är. 

Här har ni smakprov:

CF028893_left

CF028893_right

Den första bilden tror jag är klippt ihop från vänstersidan och den sista från högersidan. Riktigt coola bilder tycker jag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. schatzii

    Grymma bilder, jag har gjort samma projekt för honom . Riktigt duktig fotograf. 🙂
    Var med i hans konstprojekt som ställdes ut . Riktigt coola bilder alltså. 🙂

Annons
stats