Swollywood/Swedywood? Niccolicious as a skribent-promoter! | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Swollywood/Swedywood? Niccolicious as a skribent-promoter!

Hej min kära blogg och mina lovely läsare, mår ni bra? I DON’T 🙁

Har varit sjuk i tre dagar nu, i morse skulle jag gå upp för att faktiskt ta mig till skolan. Hade i princip gjort mig helt klar förutom att jag bara skulle klä på mig (blir alltid som en historieberättelse haha men det får ni ta) mina kläder och dåååå, då blev jag helt snurrig och det brusade i hela kroppen sen kurrade min mage och fick springa direkt till toaletten. Ena stunden e jag kall sen supervarm och det känns hela tiden som om någon klämmer mitt huvud i en dörröppning, sen är det inte det roligaste o spy. Uschhhh hatar att vara sjuk. Har som tur e bara en vecka kvar sen får jag komma hemmmm och mysa och bara slappan av. Vilket jag e bäst på 😉 Kan gå i pyjamas en hel dag, så himla skönt, fast bara ibland.

Har sätt svenska Holyywoodfruar, haha dem e för jävla härliga – verkligen älskar dem. Börja få massa tankar o idéer när jag såg det och så kom jag på Swollywood eller Swedywood. Har såå börjat få tycke för Marias så kallade “toffsar” som hon hänger överallt i hela huset. Men så börja jag tänka på måste man vara en “wood” för att bo i Hollywood, NÄH för det behöver man inte. Jag har nu uppfunnit Swollywood och Swedywood. Men vad har vi i Sverige i jämfört med Hollywood och om jag till och med jämför med Paris som jag bor i nu, då kan ju allt “fancy” och stureplan o allt vad det är slänga sig i väggen.

Min höggsta dröm är ju att få driva ett hotell och en storslagen nattklubb, så vitt jag vet så kommer jag lyckas om jag bara vill 😉 haha. Men lite sådära eventaktigt, och det är dags för Sverige att inta ett riktigt glamouröst tilltagande och inte det här fjantiga Stockholm/stureplans fjanteriet. Jag vet att det inte är något riktigt fel med det heller men det är så många tjejer o killar som ser på stureplans koncept helt fel och därför får de ett felaktigt rykte. 

Tänkte berätta att jag blivit lite utav en skribent-promoter för Paris mest glamourösa, största nattklubb VIP ROOM. Jag skickade ett mail och frågade om de ville ha någon som inte var från Paris som kunde skriva om klubben, på sätt får klubben en mer expanderad reklam. Ägaren tyckte min blogg såg intressant ut och jag skulle ingå som en deal om jag kom till klubben varje helg- vilket jag vet att jag inte kommer. Allting lät väl kanske inte så jätteintressant så jag avböjer nu så länge. Har bara varit där en gång då vi bara var där i ca 20 minuter. 

Nu snurrar mitt huvud så dax o göra något annat.

BISOUS Så länge sötizarr ?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats