Vinnare av Miss World Sweden 2011 :) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

Vinnare av Miss World Sweden 2011 :)

Hej alla fina läsare:) Nu har det vart dåligt med bloggning men jag har faktiskt varit mycket upptagen så jag ber om ursäkt. Jag skulle testa på att skriva ett tidsinställt blogginlägg igår vilket inte konstaterade till något bra då det inte funkade så jag gör som vanligt istället. 

Jag vann finalen av Miss World Sweden 2011 och blev korad av Victoria Silvstedt. Tusen tack alla ni som stöttade och röstade på mig. Ni är fantastiskt underbara. jag kommer stolt representera Sverige av hela mitt hjärta och med all kärlek.

Jag vill samtidigt passa på att informera er att jag i samband med vinsten kommer att flytta min blogg till improveme.se/missworldsweden där ni som vill kan följa min resa mot den stora finalen i london, eftersom jag nu är en representant i Miss World Sweden 2011.
 

grattis_nicoline[1] (2)
 

N

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angela

  Fan GRATTIS TJEJEN! GRYMT JOBBAT. Om du är i behov av kläder, festklänningar, så får du bara säga till…kolla in hemsidan för att se lite av de jag håller på med, du kan ju alltid nå mig på face! LYCKA TILL NU OCH SE TILL ATT VINNA HELA SKITEN! KRAM

 2. Madou

  Hej, 
  Vad roligt att du hittade min blogg. Jag är så glad att du vann, jag tycker att du är en värdig vinnare och bäst att representera Sverige 🙂 Grattis!
  Ser du fram emot den stora finalenen i London? Känns det nervöst?
  Kramar.

Annons
stats