"Wanna paparazzi Niccolicious Christmas Challange" Nu avslutad ;) | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

“Wanna paparazzi Niccolicious Christmas Challange” Nu avslutad ;)

wanna paparazzi niccolicious christmas challange

Heeeeeeeej allesammens, jag har haft ett uppehåll från bloggen för det behövdes, blev så himla mycket så snabbt på en gång men nu är jag tillbaks igen lite smått med full inspiration. Jag kommer inte blogga så mycket som innan utan bara lite då o då med jämna mellanrum, känns bäst så! Då så ska vi nu kora en vinnare till tävlingen Wanna paparazzi Niccolicious Christmas Challange, vinnaren är en tjej som heter Karolin Norstedt och som nu kommer få ett smycke från smyckedesignern Anita Tykesson hemskickat på posten. En bra “efterjulklapp” 😉

Nu ska jag planera lite mer vad jag ska göra idag, så hade så bra så länge. Julen är en utav de bästa tiderna, så passa på att vara med era nära och kära så mycket som möjligt 🙂

Puss och kram skumbanan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. isabelljenmert

    Sv: ehum jag som trodde man blev brun av att sola solarium? men vad vet jag. vill du ha hennes nr så du kan ringa och säga det till henne?

Annons
stats