"Wanna paparazzi Niccolicious Christmas Challange" | Nothing compares to you

Nothing compares to you

Annons

“Wanna paparazzi Niccolicious Christmas Challange”

“Wanna paparazzi Niccolicious Christmas Challange” Går ut på att lyckas ta en “smygbild” på själva bloggerskan Niccolicious. Den som får den bästa bilden kommer vinna fina smycken från smyckedesignern Anita Tykesson. Så börja smygfotta redan nu! Vinnaren utses den 20/12-10 och kommer få det hemskickat på posten.

Tävlingen startar idag 20/11 och avslutas den 20/12. Tävlingen är väldigt enkel, den som lyckats ta den mest uppfinningsrika smygbilden kommer att vinna smycken från smyckedesignern Anita Tykesson som kommer bli hemskickat på posten.

Ni kommenterar här, tex “I wanna paparazzi Niccolicious” eller “jag är med”, om ni ska vara med. Ni kopierar även denna bilden och sätter in den i eran blogg samt skriver att ni är med i tävlingen. När ni lyckats ta en bild mailar ni den till nicolineartursson@hotmail.com. OBS! Man måste inte ha blogg för att delta!

wanna paparazzi niccolicious christmas challange

LYCKA TILL FOLKS 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Satanja

    HALLÅ!
    Gillar du Jay Smith från IDOL? Då har du förhoppningsvis hört hans band Von Benzo? Om inte, så finns de på Spotify, IN OCH LYSSNA!! Min kille är nämligen gitarrist i bandet, och vi har nu tillsammans startat en officiell Von Benzo-shop. Vi öppnade den för tre dagar sedan och har redan fått hur många beställningar som helst, vilket är skitkul 🙂 Så det jag ville komma till med detta långa meddelande är att om du gillar Jays röst, så borde du ta o kika in i shoppen och kanske klicka hem ett album eller en tröja och visa att du supportar bandet. Länk ligger i min blogg, både i menyn och i ett inlägg. Tack för mig! 🙂

Annons
stats